Avís legal

1. Objecte i acceptació

El present avís legal regula l’ús del nostre lloc web, del qual és titular MARIA TERESA SANT PONS. La navegació pel lloc web de MARIA TERESA SANT PONS atribueix la condició d’usuari del mateix i implica l’acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les disposicions incloses en aquest Avís Legal, que poden patir modificacions. Vostè està obligat a fer un ús correcte del lloc web conforme les lleis, la bona fe, l’ordre públic, els usos del trànsit i el present Avís Legal. Vostè respondrà davant de MARIA TERESA SANT PONS o davant de tercers, de qualsevol dany o perjudici que pogués causar-li com a conseqüència de l’incompliment de dita obligació.

2. Identificació i comunicacions

MARIA TERESA SANT PONS, en compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, l’informa que:

o La seva denominació social és: MARIA TERESA SANT PONS

o El seu CIF és: 77740954B

o El seu domicili social està a: GRAN VIA, 76 – (08600) BERGA

Per a comunicar-se amb nosaltres, posem a la seva disposició diferents mitjans de contacte especificats en la política de privacitat.

Totes les notificacions i comunicacions que realitzi amb MARIA TERESA SANT PONS es consideraran eficaces, a tots els efectes, sempre i quan es facin a través dels mitjans especificats anteriorment.

3. Condicions d’accés i utilització

El lloc web i els seus serveis són d’accés lliure, no obstant, MARIA TERESA SANT PONS condiciona la utilització d’alguns dels serveis oferts a la seva web al previ emplenament del corresponent formulari.

Vostè garanteix l’autenticitat i l’actualitat de totes aquelles dades que comuniqui a MARIA TERESA SANT PONS i serà l’únic responsable de las manifestacions falses i inexactes que realitzi.

Vostè es compromet expressament a fer un ús adequat dels continguts i serveis de MARIA TERESA SANT PONS i a no fer-los servir per a, entre d’altres:Difondre continguts, delictius, violents, pornogràfics, racistes, xenòfobs, ofensius, d’apologia del terrorisme o, en general, contraris a la llei o a l’ordre públic.

o Introduir virus informàtics a la xarxa o dur a terme actuacions susceptibles d’alterar, espatllar, interrompre o generar errors o danys en els documents electrònics, dades o sistemes físics i lògics de MARIA TERESA SANT PONS o de terceres persones; així com obstaculitzar l’accés d’altres usuaris al lloc web i als seus serveis mitjançant el consum massiu dels recursos informàtics a través dels quals MARIA TERESA SANT PONS presta els seus serveis.

o Intentar accedir a dades d’altres persones o a àrees restringides dels sistemes informàtics de MARIA TERESA SANT PONS o de tercers i, en el seu cas, extreure informació.

o Vulnerar els drets de propietat intel·lectual o industrial, així com violar la confidencialitat de la informació de MARIA TERESA SANT PONS o de tercers.

o Suplantar la identitat d’un altre usuari, de les administracions públiques o d’un tercer.

o Reproduir, copiar, distribuir, posar a disposició o de qualsevol altra forma comunicar públicament, transformar o modificar els continguts, tret que es compti amb l’autorització del titular dels corresponents drets o això resulti permès legalment.

o Recaptar dades amb finalitat publicitària i remetre publicitat de qualsevol tipus i comunicacions amb finalitats de venda o altres de naturalesa comercial sense mediar la seva prèvia sol·licitud o consentiment.

Tots els continguts del lloc web, com textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, tecnologia, software, així com el seu disseny gràfic i codis font, constitueixen una obra la propietat de la qual pertanyen a MARIA TERESA SANT PONS, sense que es puguin entendre com a cedits caps dels drets d’explotació sobre els mateixos més enllà de l’estrictament necessari per al correcte ús de la web.

En definitiva, vostè que accedeix a aquest lloc web, pot visualitzar els continguts i efectuar, en el seu cas, còpies privades autoritzades sempre que els elements reproduïts no siguin cedits posteriorment a tercers, ni s’instal·lin a servidors connectats a xarxes, ni siguin objecte de cap mena d’explotació.

Així mateix, totes les marques, noms comercials o signes distintius de qualsevol classe que apareixen en el lloc web són propietat de MARIA TERESA SANT PONS, sense que pugui entendre’s que l’ús o accés al mateix li atribueixi cap dret sobre aquests.

La distribució, modificació, cessió o comunicació pública dels continguts i qualsevol altre acte que no hagi estat expressament autoritzat pel titular dels drets d’explotació queden prohibits.

L’establiment d’un enllaç no implica en cap cas l’existència de relacions entre MARIA TERESA SANT PONS i el propietari del lloc web en la qual s’estableixi, ni l’acceptació i aprovació per part de MARIA TERESA SANT PONS dels seus continguts o serveis. Aquelles persones que es proposin establir un enllaç, prèviament hauran de sol·licitar autorització per escrit a MARIA TERESA SANT PONS. En tot cas, l’enllaç únicament permetrà l’accés a la pàgina d’inici del nostre lloc web, així mateix haurà d’abstenir-se de realitzar manifestacions o indicacions falses, inexactes o incorrectes sobre MARIA TERESA SANT PONS, o incloure continguts il·lícits, contraris als bons costums i a l’ordre públic.

MARIA TERESA SANT PONS no es responsabilitza de l’ús que cada usuari doni als materials posats a disposició en aquest lloc web ni de les actuacions que realitzi sobre la base d’aquests.

4. Exclusió de garanties i de responsabilitat

MARIA TERESA SANT PONS exclou, fins on permet l’ordenament jurídic, qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa derivats de:

La impossibilitat d’accés al lloc web o la falta de veracitat, exactitud, exhaustivitat i/o actualitat dels continguts, així com l’existència de vicis i defectes de tot tipus dels continguts transmesos, difosos, emmagatzemats, posats a disposició als quals s’hagi accedit a través del lloc web o dels serveis que s’ofereixen.
La presència de virus o d’altres elements en els continguts que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics, documents electrònics o dades dels usuaris.
L’incompliment de les lleis, la bona fe, l’ordre públic, els usos del trànsit i el present avís legal a conseqüència de l’ús incorrecte del lloc web. En particular, i de manera exemplificativa, MARIA TERESA SANT PONS no es fa responsable de les actuacions de tercers que vulnerin drets de propietat intel·lectual i industrial, secrets empresarials, drets a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, així com la normativa en matèria de competència deslleial i publicitat il·lícita.
Així mateix, MARIA TERESA SANT PONS declina qualsevol responsabilitat respecte a la informació que es trobi fora d’aquesta web i no sigui gestionada directament pel nostre webmaster. La funció dels enllaços que apareixen en aquesta web és exclusivament la d’informar l’usuari sobre l’existència d’altres fonts susceptibles d’ampliar els continguts que ofereix aquest lloc web. MARIA TERESA SANT PONS no garanteix ni es responsabilitza del funcionament o accessibilitat dels llocs enllaçats; ni suggereix, convida o recomana la visita d’aquests, per la qual cosa tampoc serà responsable del resultat obtingut. MARIA TERESA SANT PONS no es responsabilitza de l’establiment d’enllaços per part de tercers.

5. Procediment en cas de realització d’activitats de caràcter il·lícit

En el cas que vostè o un tercer consideri que existeixen fets o circumstàncies que revelin el caràcter il·lícit de la utilització de qualsevol contingut i/o de la realització de qualsevol activitat en les pàgines web incloses o accessibles a través del lloc web, haurà de posar-se en contacte amb MARIA TERESA SANT PONS identificant-se degudament, especificant les suposades infraccions i declarant expressament i sota la seva responsabilitat que la informació proporcionada en la notificació és exacta.

Per a tota qüestió litigiosa que incumbeixi el lloc web de MARIA TERESA SANT PONS, serà aplicable la legislació espanyola, sent competents els Jutjats i Tribunals més pròxims a la seu d’Espanya.

6. Publicacions

La informació administrativa facilitada a través del lloc web no substitueix la publicitat legal de les lleis, normatives, plans, disposicions generals i actes que hagin de ser publicats formalment als diaris oficials de les administracions públiques, que constitueixen l’únic instrument que dona fe de la seva autenticitat i contingut. La informació disponible en aquest lloc web ha d’entendre’s com una guia sense propòsit de validesa legal.
Contacta'ns
c/ Gran Via 76 bxs - 08600 - Berga
+34 93 822 29 11
Dimarts i dijous de 10.00h a 12.30h i de dilluns a divendres 15.00h a 21.00h
https://www.englishtime.cat/wp-content/uploads/2023/02/01_logo-color.png
https://www.englishtime.cat/wp-content/uploads/2023/02/02_logo-color.png

Acadèmia d'Idiomes a Berga © 2024 | ENGLISH TIME