Política de galetes

Informació General de les galetes

La confiança de l’usuari és important per a nosaltres, i per consegüent, a MARIA TERESA SANT PONS ens preocupa protegir la seva privacitat. Un aspecte important d’això és proporcionar-li tota la informació possible sobre com utilitzem les teves dades de caràcter personal, fins i tot com utilitzem l’emmagatzematge local de dades i tecnologia similar

L’emmagatzematge local de dades implica emmagatzemar diferents tipus de dades localment en el seu dispositiu a través del seu navegador web. Les dades emmagatzemades localment poden, per exemple, contenir la configuració de l’usuari, informació sobre com navega pel nostre lloc web, quin navegador web utilitza, quins anuncis s’han mostrat, i el comportament similar en llocs web amb els quals col·laborem. Les dades emmagatzemades localment poden ser utilitzades per a personalitzar el contingut i les funcions en els nostres serveis de manera que les seves visites siguin més còmodes i tinguin més sentit.

Un mètode d’emmagatzematge local de dades són les galetes. Les galetes són petits arxius de text que s’emmagatzemen en el seu dispositiu (PC, telèfon mòbil o tauleta) que ens permeten reconèixer el seu navegador web. Les galetes contenen informació principalment sobre el seu navegador web i sobre qualsevol activitat que s’ha produït en ell. Ens ajuden a garantir la seguretat i el funcionament òptim del nostre lloc web, una vegada surt de la nostra web aquestes són eliminades (galetes de seguretat i galetes de sessió) i recullen informació sobre els productes que els interessen a les nostres visites d’internet i sobre com naveguen a través del nostre lloc web perquè les nostres ofertes en línia siguin més atractives per als usuaris (galetes de seguiment).

Informació complementària de les galetes.

Utilitzem l’emmagatzematge local de dades per a una sèrie de fins, com ara: permetre’ns realitzar els nostres serveis; aportar-li contingut pertinent, personalitzat quan visita els nostres llocs web; mesurar i analitzar el trànsit en el nostre lloc web; millorar els nostres serveis; i dirigir publicitat específica. A continuació, s’ofereixen més detalls sobre aquests temes:

Per a la nostra publicitat.
Utilitzem l’emmagatzematge local de dades en relació amb les activitats publicitàries. Això ens permet saber si l’usuari ha vist un anunci o determinat tipus d’anunci i amb quina freqüència, i quant temps fa que ho va veure.

També utilitzem l’emmagatzematge local de dades per a construir segments i grups objectiu amb finalitats de màrqueting i per a dirigir anuncis específics.

Per analitzar i millorar els nostres serveis.
Utilitzem diverses eines de mesurament que ens proporcionen estadístiques i anàlisis relatives als nostres serveis. Aquestes eines ens permeten reconèixer el navegador web al llarg del temps i esbrinar si l’usuari ha visitat el lloc web anteriorment i si és així amb quina freqüència. Aquestes eines ens ofereixen la possibilitat d’aconseguir una visió general de quants usuaris únics tenim i com utilitzen els nostres serveis.

Així mateix, utilitzem la informació que hem recollit i analitzat per a desenvolupar i millorar els nostres serveis; per exemple, esbrinant quins serveis generen molt trànsit o veient si un servei està funcionant de manera òptima.

Per entregar i adaptar els serveis al seu ús.
Es requereix i és necessari l’emmagatzematge local de dades amb la finalitat de permetre-li utilitzar els nostres serveis, com ara informació sobre la seva configuració, que ens diu com han de presentar-se els serveis en el seu navegador web.

També utilitzem l’emmagatzematge local de dades per a adaptar els nostres serveis al seu ús tan bé com sigui possible.

Gestió de les galetes.

Pot desactivar les galetes o configurar el seu navegador perquè l’avisi quan li envien una galeta.

La configuració en el seu navegador web normalment mostra una llista de totes les galetes que han estat emmagatzemades per a proporcionar-li una visió general i, si ho desitja, per a eliminar les galetes no desitjades. Normalment, pot indicar que accepta l’emmagatzematge de galetes dels llocs web que visita o de tercers afiliats a aquests llocs web. També pot triar ser notificat cada vegada que s’emmagatzema una nova galeta. Se li proporciona a continuació orientació sobre com fer això en diferents navegadors web. El seu navegador web emmagatzema normalment galetes en una carpeta específica en el seu disc dur, de manera que pugui examinar també el contingut amb més detall.

No obstant això, les galetes que són presents en el lloc web canvien amb freqüència, i no totes les galetes són igual d’importants. Per consegüent, si MARIA TERESA SANT PONS canvia l’ús de les galetes de seguiment, se li notificarà amb un missatge.

Així mateix, hi ha disponibles serveis que han estat desenvolupats especialment per a proporcionar als usuaris una llista actualitzada de galetes i altres mecanismes de seguiment.

Tingui en compte que si vostè les desactiva, és possible que no pugui gaudir de totes les funcionalitats del nostre lloc web

A continuació, se li presenta un resum de com les dades emmagatzemades localment poden ser gestionades en diferents navegadors web. Tingui en compte que aquest procés pot canviar i que les descripcions donades aquí poden no estar actualitzades.

- Gestió de galetes a Google Chrome.

Com eliminar galetes:
Vagi a Configuració en el menú del seu navegador.
Cliqui Mostrar configuració avançada.
Cliqui Eliminar dades de navegació.
Seleccioni el període de temps pel qual desitja eliminar la informació en el menú de la part superior. Si desitja eliminar totes les galetes en el navegador, cliqui a Des de l’origen dels temps.
Marqui Galetes i altres dades de llocs i complements.
Cliqui a Esborrar dades de navegació.
Tanqui la finestra.
Com evitar que les galetes s’emmagatzemin al navegador web:
Vagi a Configuració en el menú del seu navegador.
Cliqui a Mostrar configuració avançada i després cliqui a Configuració de contingut.
A Galetes, seleccioni la seva opció preferida. Si desitja evitar que totes les galetes s’emmagatzemin, cliqui a No permetre que es guardin dades dels llocs.
Cliqui a Fet.
Tanqui la finestra.

- Gestió de galetes a Safari.

Com eliminar galetes:
Vagi a Preferències en el menú del seu navegador.
Cliqui a la pestanya Privacitat.
Cliqui Eliminar totes les dades dels llocs web i després cliqui Eliminar per eliminar totes les galetes.
Tanqui la finestra.
Com evitar que les galetes s’emmagatzemin al seu navegador web:
Vagi a Preferències en el menú del seu navegador.
Cliqui la pestanya Privacitat.
A Galetes i dades de llocs web seleccioni la seva opció preferida. Si desitja evitar que totes les galetes s’emmagatzemin ,cliqui Bloquejar sempre.
Tanqui la finestra.

- Gestió de galetes a Mozilla Firefox.

Com eliminar galetes:
Vagi a Opcions al menú del seu navegador.
Cliqui la pestanya Privacitat.
Cliqui Mostrar galetes.
Seleccioni les galetes que desitgi eliminar i cliqui Eliminar seleccionades. Cliqui Eliminar totes si desitja eliminar totes les galetes del seu navegador web.
Tanqui la finestra. Qualsevol canvi que hagi fet es guardarà automàticament.
Com evitar que les galetes s’emmagatzemin al navegador web:
Vagi a Configuració en el menú del seu navegador.
Seleccioni la pestanya Privacitat.
A l’Historial, cliqui Utilitzar una configuració personalitzada per a l’historial.
Seleccioni les seves opcions preferides a Permetre galetes del lloc web. Si desitja evitar que totes les galetes s’emmagatzemin, desactivi la casella Acceptar galetes dels lloc web.
Tanqui la finestra. Qualsevol canvi que hagi fet es guardarà automàticament.

- Gestió de galetes a Internet Explorer.

Com eliminar galetes:
Vagi a Eines (icona d’una roda dentada) al menú del seu navegador.
Cliqui Propietats d’Internet.
A la pestanya General – Historial de navegació, cliqui Eliminar.
Asseguri’s de marcar l’opció Galetes i dades de llocs web.
Cliqui Eliminar.
Cliqui OK.
Com evitar que les galetes s’emmagatzemin al seu navegador web:
Vagi a Eines (icona d’una roda dentada) al menú del seu navegador.
Cliqui Opcions d’Internet i després cliqui la pestanya Privacitat.
Mogui la barra lliscant al nivell desitjat. Si desitja evitar que totes les galetes s’emmagatzemin, seleccioni el nivell Bloquejar totes les galetes.
Cliqui OK.

- Gestió de galetes a Opera.

Com eliminar galetes:
Vagi a Configuració al menú del seu navegador.
Seleccioni la pestanya de Privacitat i Seguretat.
Cliqui Galetes i després cliqui Totes les galetes i dades de llocs web.
Seleccioni les galetes que desitja eliminar i cliqui Eliminar. Cliqui Eliminar totes si desitja eliminar totes les galetes del seu navegador web.
Cliqui Fet.
Tanqui la finestra.
Com evitar que les galetes s’emmagatzemin al seu navegador web:
Vagi a Configuració al menú del seu navegador.
Seleccioni la pestanya de Privacitat i Seguretat.
A Galetes, seleccioni la seva opció preferida. Si desitja evitar que totes les galetes s’emmagatzemin, cliqui No permetre que es guardin dades dels llocs.

Tanqui la finestra.
Informació de contacte.

Per a major transparència, si té alguna pregunta relativa a l’ús de l’emmagatzematge local del nostre lloc web, posi’s en contacte amb nosaltres a [email protected], indicant en l’assumpte “Política de galetes”.
Contacta'ns
c/ Gran Via 76 bxs - 08600 - Berga
+34 93 822 29 11
Dimarts i dijous de 10.00h a 12.30h i de dilluns a divendres 15.00h a 21.00h
https://www.englishtime.cat/wp-content/uploads/2023/02/01_logo-color.png
https://www.englishtime.cat/wp-content/uploads/2023/02/02_logo-color.png

Acadèmia d'Idiomes a Berga © 2024 | ENGLISH TIME